Персонални средства
Вие сте тук: Начало Новини Експериментални дистанционни курсове във ФМИ на СУ
Действия към документ

Експериментални дистанционни курсове във ФМИ на СУ

от Зорница ЯковаПоследна промяна 2013-11-07 18:17

Нова електронна форма на дистанционно обучение във ФМИ на СУ започва експериментално от началото на академичната 2013-2014г. Обучението се осъществява в рамките на проект “Разработване на програми за електронни форми на дистанционно обучение във Факултет по математика и информатика”, договор № BG051PO001-4.3.04-0018.

То ще започне експериментално, като в начало ще бъдат включени курсове от областта на мрежовите технологии, предлагани до момента в някои магистърски програми във ФМИ и Мрежовата академия към СУ.
Курсовете ще бъдат, както за придобиване на базови познания за изграждане, конфигуриране и поддържане на компютърни мрежи, така и за по-високо професионално ниво.

Обучението ще е напълно безплатно за студентите на Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Можете да се възползвате безплатно сега, ако искате да получите висококачествено дистанционно обучение.

За всеки успешно завършен курс, студентите получават съответното удостоверение.

Всички курсове, в които се запишете безплатно в експерименталната електронна форма на дистанционно форма на обучение, НЕ можете да включвате, като избираеми дисциплини в съответната си учебна програма. Избрани по този начин, тези курсове НЯМА да ви носят кредити през настоящата учебна година, но пък получавате възможността да придобиете допълнителна квалификация, безплатно и без промяна в качеството, сравнено с предлаганите подобни платени курсове.

Поради експерименталния характер на курсовете броя места във всеки един от курсовете е ограничен – максимум 150 студента.

Краен срок за записване в курсовете, който ще стартират от октомври, е 14 октомври 2013г. (понеделник).

Информация за курсовете и график можете да намерите тук.


Powered by Plone, the Open Source Content Management System

Този сайт спазва следните стандарти: